Culinaire Pierproeverij met 360 graden zeezichtCulinaire Pierproeverij met 360 graden zeezicht
Back Back Nieuws

Culinaire Pierproeverij met 360 graden zeezicht

09 december 2019

Bijzondere foodconcepten, diverse multifunctionele zalen met 360 graden uitzicht over zee en mogelijkheden voor zakelijke evenementen. De Pier in Scheveningen is met 600 strekkende meter beneden- en bovendek en uitzicht op strand en zee dé plek voor verrassende bijeenkomsten. Afgelopen week organiseerde De Pier een culinaire Pierproeverij. Genodigden konden kennismaken met de verschillende foodconcepten op De Pier en proosten op het nieuwste horecaconcept: Beach Burgers & Beers. Onder het genot van diverse proeverijen vertelde directeur Herman Smit over de toekomstplannen van De Pier.

Icoon

De Pier in Scheveningen is een Nederlands icoon. Na jaren in zwaar weer te hebben verkeerd, is De Pier een aantal jaar geleden overgenomen door enthousiaste investeerders die het gebouw omtoverden tot een plek vol reuring. Er ontstond een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels.

Nieuwste horecaconcept: Beach Burgers & Beers

Naast Kibbelking, Veni Vidi Pizza, Bar De Pier en Restaurant Zilt opende De Pier recent Beach Burgers & Beers. Beach Burgers & Beers biedt een laidback strandbeleving boven zee waarbij gasten uitkijken op de surfers naast de Pier en genieten van het uitzicht. Op de kaart staan diverse burgers die zijn vernoemd naar bekende stranden over de hele wereld.

Festivals, culturele events, markten en optredens

Er worden op De Pier het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens georganiseerd. Vanaf november 2016 heeft De Pier bovendien vijf luxueuze hotelsuites.

Totaalconcept

De Pier is daarnaast zeer in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten. De Pier kan als een van de weinige locaties in Den Haag kan De Pier 3000 personen ontvangen. Evenementen of congressen kunnen worden gecombineerd met een bezoekje aan het reuzenrad, Zipline of een spannend Bungyjump. Óf met een ‘Pier Proeverij’. Tijdens dit totaalconcept lopen de gasten langs alle ondernemers op de Foodboulevard voor een signature bite. Dit wordt vaak gecombineerd met een goede muziekprogrammering op het Pier Plein en natuurlijk een ritje in het reuzenrad!

De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!