Back Back Nieuws

Culinaire en gastvrije RoboCup 2013 in handen van Hutten

05 juni 2013
Na Singapore, Istanbul
en Mexico City vindt RoboCup dit jaar, van 26 tot en met 30 juni 2013, plaats
in Eindhoven. Dit WK voor autonome robots trekt naar verwachting zo’n 2.500
deelnemers en ruim 10.000 bezoekers uit ruim 40 landen.
Gastvrijheidsdienstverlener Hutten is de exclusieve partner voor de culinaire
verzorging op dit internationale topevenement.

To go or not to go?

De food area bestaat uit verschillende gedeelten, waarbij ingespeeld
wordt op zowel de specifieke behoeften van de deelnemers als van de duizenden
bezoekers. Restaurant ‘To go or not to go...?’ biedt een ruime keuze aan
lunchgerechten zoals ambachtelijke broodjes, frisse salades en verse
maaltijden. ‘s Avonds staan er verschillende diners op het menu.

Ambachtelijk en duurzaam
Tijdens het vijfdaagse evenement biedt Hutten tevens een ruim aanbod
snacks zoals hamburgers, pizza`s en zoetigheden. Alle gerechten, maaltijden en
snacks komen uit Huttens ambachtelijke en duurzame keuken. In de naastgelegen
Coffee Lounge staan de barista’s van Hutten voor de gasten klaar met heerlijke
koffies als caffè lungo, espresso, cappuccino of latte macchiato.  Het doel van RoboCup is het aanjagen van de ontwikkeling van
robottechnologie voor onze vergrijzende samenleving. Het team van TU Eindhoven
verdedigt hun wereldtitel robotvoetbal, welke afgelopen jaar in Mexico werd veroverd.
Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek en is te volgen via www.robocup2013.org. Lees meer over de Veghelse cateraar Hutten op www.hutten.eu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!