Back Back Nieuws

Culinaire catwalk van Martinair Party Service in de Fokker Terminal

21 september 2012
Op dinsdag 11 september jl. hield MPS | Martinair Party Service alweer haar 5e Tasting.
Een unieke en klantgerichte manier van culinaire productpresentatie.

Groots uitgepakt
Dit keer vond de Tasting plaats in de Fokker Terminal te Den Haag. MPS en haar partners hadden groots uitgepakt om de ‘Najaarscollectie’ van de cateraar op spectaculaire wijze te presenteren. Om een intieme ruimte te creëren had Tentworx een flextent in de grote hal geplaatst en was Van der Maarel Sfeermeesters verantwoordelijk voor de warme en inspirerende uitstraling in de sfeer van het najaar.

Way of life
De bijzondere setting van de Gin & Tonic Club zorgde voor een eigentijdse ontvangst met een perfect bereidde G&T om de avond te beginnen. Vervolgens namen de gasten plaats aan hoge tafels aan de catwalk. Live cooking is een ‘way of life’ voor MPS en het kookeiland vormde één geheel met de catwalk. Na het welkomstwoord van Erwin Verschoor, directeur en eigenaar van MPS | Martinair Party Service, nam Jean Pierre Carlier van East Side Productions het stokje van hem over en begon de show. Eén voor één werden de gerechten op stijlvolle wijze gepresenteerd door modellen in bijpassende outfits.

‘Verrassend, inspirerend, erg lekker en een geweldige presentatie!’ waren de reacties van de (potentiële) opdrachtgevers. MPS maakt zich inmiddels alweer op voor de volgende Tasting, welke in november zal gaan plaatsvinden op een verrassende locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!