Back Back Nieuws

Culinaire bijdrage Foodlab aan opening Rooms of Red Bull

16 juni 2009
Inspire, Create, Expose is het motto van het project wat Red Bull deze zomer op de Amsterdamse O.Z. Achterburgwal laat plaatsvinden. Vanuit de gedachtengang ‘Giving wings to people and ideas’ stimuleert Red Bull al meer dan twintig jaar creatief talent. Met Rooms of Red Bull wordt hier nu in Amsterdam op unieke wijze vervolg aan gegeven.

 

Tijdens de feestelijke opening van het project zat de sfeer er al vroeg in. Foodlab leverde een culinaire bijdrage aan deze avond  en serveerde er haar bijzondere fingerfoods. Het energiedrankmerk en de locatie, het Red Light district, waren in dit geval de inspiratiebronnen.Zo was ook de good-looking bediening stijlvol gekleed in “RedBull-rode” outfits. Daarnaast werden ook de gerechtjes gepresenteerd in de stijl van het  merk.

 

Creativiteit achter de ramen

Rooms of Red Bull is een 'broedplaats', gevestigd in een voormalig bingopaleis, en biedt inspiratie voor hedendaags muziek- kunst- en fotografietalent. Tot eind augustus nemen duizenden talenten uit de hele wereld deel aan lezingen en workshops van ervaren kunstenaars en artiesten. Zij worden gestimuleerd om het beste van zichzelf te laten zien achter de ramen van de Rooms of Red Bull.

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!