Back Back Nieuws

Culinaire benefietavond in Okura voor Japan

30 maart 2011
De chefs van Hotel Okura Amsterdam organiseren in samenwerking met de ‘Stichting Nederland helpt Japan’ op vrijdag 8 april een culinaire benefietavond. Tijdens deze gelegenheid werken de chefs uit alle Okura keukens samen om een bijzonder viergangen menu te serveren.

 

Op de vingers kijken

Zij leggen in de zaal de laatste hand aan de gerechten waardoor de gasten de mogelijkheid krijgen de chefs op de vingers te kijken. Tijdens de avond is er een loterij en een veiling, verzorgd door veilingmeester Sophie Bremers van Christie’s. Er worden twaalf stukken geveild, waaronder een luxe culinaire reis voor twee personen naar Zuid Afrika inclusief vlucht, overnachtingen en diners.

 

Stichting Nederland Helpt Japan

De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Nederland Helpt Japan. De giften worden ingezet vooronder meermedische en psychosociale hulp, water, voedsel en dekens voor de honderdduizenden evacués die zich momenteel nog in opvangcentra bevinden. Ook wordt de opbrengst gebruikt voor de bouw van tijdelijke behuizing.

 

Aanwezige eregasten

De Japanse ambassadeur Koezuka, de burgemeesters van Amsterdam, Amstelveen, Almere en Haarlemmermeer zijn de eregasten van de avond, evenals directeur van het Rode kruis de heer Cees Breederveld. Op Twitter is deze steunactie te volgen via #NLHelptJapan.

 

Op www.okura.nl is het reserveringsformulier voor deze avond te downloaden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!