Back Back Nieuws

CuliCare Catering Platinasponsor van Flevo Boys

27 december 2011
CuliCare Catering uit Emmeloord is per 1 januari 2012 naast de Rabobank de tweede Platinasponsor van de Emmeloorder voetbalvereniging Flevo Boys. Daarbij gaat ook specifiek van kracht dat het Dames 1 team tot minstens juni 2013 landelijk de naam CuliCare uitdraagt. Het bestuur van Flevo Boys is blij met de komst van de nieuwe sponsor.


Ondertekening
Op donderdagavond 22 december werd de sponsorovereenkomst ondertekend door Gerard Gerbranda (voorzitter Flevo Boys), Willem de Boer (directeur CuliCare) en Henk Strookappe (voorzitter BCF). De ondertekening vond plaats in de bestuurskamer van Flevo Boys. Een memorabel moment waarbij de elementen sportiviteit, ondernemerschap en (culinaire) topsport tot elkaar zijn gekomen.

Hoogste level 
Voorzitter Gerard Gerbranda: 'Het Platinasponsorschap is naast het hoofdsponsorschap de hoogste level in onze sponsorwereld. CuliCare toont hiermee grote betrokkenheid bij Emmeloord. Flevo Boys is een prachtig platform om dit uit te dragen.'

Opent deuren tot netwerken
'Sponsorschap opent deuren tot netwerken. Met CuliCare Catering als nieuwe sponsor groeit ook de BusinessClub van Flevo Boys. De BusinessClub investeert in de spelers met als doel hen zelf op te leiden en te kunnen laten spelen in de hoofdklasse. Daarnaast wordt de gehele vereniging financieel ondersteunt, waaronder de doorontwikkeling van de jeugdteams. Dagelijks wordt bij CuliCare in de keukens culinaire 'topsport' bedreven. De sponsoring van een gezonde en sportieve vereniging als Flevo Boys sluit in dat opzicht zeer goed aan', vult Willem de Boer aan.

Over CuliCare Catering
CuliCare Catering is een bedrijf in Emmeloord gespecialiseerd in het verzorgen van culinaire, verse en gezonde maaltijden en maaltijdcomponenten voor de zorgconsument. Het bedrijf is een kwalitatief hoogwaardige culinair operationeel centrum en behoort tot één van de meest vooraanstaande maaltijd productiekeukens van Nederland. CuliCare heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, bereiding en het verpakken van maaltijden en maaltijdcomponenten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: CuliCare Catering, telefoon 0527-635900 of Flevo Boys, telefoon 0527-615937.

Foto: Pim van der Maden

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!