Back Back Nieuws

Cuisine on tour zet relaties in de spotlights

23 februari 2015
Cuisine on tour ontving 19 februari 58 relaties bij Koninklijk Theater Carré om te genieten van de musical Dreamgirls, waar Cuisine on tour hoofdsponsor van is. Na de culinaire performance tijdens de première, koos Cuisine on tour opnieuw voor een creatieve food-invulling voor hun genodigden. Ze trakteerden hun relaties op hapjes uit het culinaire inspiratieboek voorjaar/zomer 2015. Aansluitend was er een meet & greet op het podium met de cast van Dreamgirls met daarin o.a. Carolina Dijkhuizen, Berget Lewis en Aïcha Gill.

Verrassend relatiegeschenk
Eind vorig jaar verraste Cuisine on tour hun relaties met een bijzonder bezoek. Dinsdag 30 december 2014 ging Cuisine; on tour. Gedurende deze dag deelde een enthousiaste Dreamgirl een smaakvolle ‘dreambite’ aan relaties uit, samen met een exclusieve uitnodiging voor de voorstelling van Dreamgirls de musical. De genodigden namen de kaarten gewillig aan. Na één dag waren de 58 gereserveerde stoelen weggegeven.

Sponsorship
Door de verbintenis aan te gaan met de musicalproductie sloeg Cuisine on tour een nieuwe weg in. Marketing en sales vormen een belangrijk onderdeel binnen de organisatie van de communicatieversterkende cateraar. Doormiddel van de evenementen en de communicatie rondom de musicalproductie zag de cateraar kansen om haar producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en nieuwe potentiële opdrachtgevers. Cuisine on tour kijkt met tevredenheid terug op een geslaagde samenwerking met Albert Verlinde Entertainment (per 1 maart; Stage Entertainment Nederland).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!