Back Back Nieuws

Cuisine on tour verzorgt Gala van de Nederlandse Film

07 oktober 2014
In TivoliVredenburg werden afgelopen vrijdag de Gouden Kalveren uitgereikt tijdens het Gala van de Nederlandse Film. Als cateringpartner van het Nederlands Film Festival verzorgde Cuisine on tour voor de genomineerden en de 350 andere genodigden uit de zakelijke markt en de filmindustrie het spraakmakende galadiner.

Filmblikken en filmklappers
Cuisine on tour liet zich inspireren door ‘de Nederlandse film’. Er werden gerechtjes gepresenteerd op filmblikken en filmklappers. Daarnaast lagen er op de prachtig opgemaakte borden ‘gouden kalfjes’ voorzien van eetbaar goud. Op die manier waren alle gasten een beetje winnaar.

Totaalconcept
‘Cuisine on tour heeft niet alleen een bijzonder menu samengesteld, maar ons ook verrast met een origineel totaalconcept’, legt Jurriaan Rammeloo, zakelijk leider Nederlands Film Festival, uit. ‘Het NFF is een festival van formaat waarbij de cateringlat hoog ligt. Met de creatieve en professionele performance van Cuisine on tour hebben we dit jaar de verwachtingen weten te overtreffen’.

Vanaf de opening van het NFF op 24 september tot en met het afsluitende gala op 3 oktober is Cuisine on Tour verantwoordelijk geweest voor de VIP-catering bij TivoliVredenburg; van kleine hapjes tot uitgebreid diner. Cuisine on tour kijkt terug op een geslaagde periode en een fijne samenwerking met het Nederlands Film Festival en TivoliVredenburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!