Back Back Nieuws

Cuisine on tour groeit en versterkt zich met nieuwe medewerkers

16 mei 2011
Nadat 2010 voor Cuisine on tour het beste jaar ooit was en de visie voor de komende jaren is bepaald, kijkt het team nu ook terug op een goed begin van 2011.‘De herpositionering en de herstructurering werpen hun vruchten af’, laat directeur Dimitri Chalos weten.

 

Culinaire verzorging op topniveau

‘De positieve reacties van onze opdrachtgevers en de forecast tot eind 2011 bevestigen dit.’ Zowel het aantal opdrachtgevers als de kwaliteit van de opdrachten zijn sterk toegenomen. ‘Wij gaan door met de ingeslagen weg om gastvrijheid en culinaire verzorging op topniveau te bieden. Hiermee onderscheiden wij ons van vele spelers op de markt en oogsten veel waardering. Daar doen wij het voor. Wij willen de beste zijn’, aldus Dimitri.

 

Vier nieuwe medewerkers

De trendcateraar wil gecontroleerd en kwalitatief groeien en gelooft in duurzame partnerships met zowel opdrachtgevers als suppliers. Om aan deze ambitieuze doelstelling te kunnen voldoen heeft Cuisine on tour zich 1 mei jl. versterkt met 4 nieuwe medewerkers: v.l.n.r. Sander van Kaam (management assistent), Patrick van Rossum (salesmanager), Rene Koren (logistiek medewerker) en Gido van der Kamp (sous-chef).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!