Back Back Nieuws

Cuisine on tour culinair en Muntgebouw-Utrecht bezegelen samenwerking

19 december 2014
Adriaan Derksen, pandbewaarder van het  historische Muntgebouw-Utrecht, en Dimitri Chalos, eigenaar van Cuisine on tour, bekrachtigden 15 december jl. hun samenwerking. Met de overhandiging van het eerste inspiratie-foodbook, de handtekening en een toost werd de samenwerking bezegeld.

Filosofie
Tijdens de kennismakingsperiode hebben beide ondernemers vastgesteld dat zij dezelfde filosofie hanteren, gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaam partnership. Cuisine on tour zal voornamelijk culinaire dinerconcepten creëren op basis van foodsupport. Deze samenwerking past volledig in de toekomstvisie en het tweeledige dienstenpakket van Cuisine on tour.

Foodsupport
Naast conceptcatering, waar communicatieoverdracht een grote rol speelt, gaat Cuisine on tour partnerships aan met selecte evenementenlocaties teneinde de dienst ‘foodsupport’ (food & koks op locatie) uit te breiden. Cuisine on tour onderscheidt zich hierin door kleine menukaarten aan te bieden in twee seizoenen en volledig in stijl van de locatie. Het assortiment is overzichtelijk, creatief, passend bij de locatie, van hoge kwaliteit en concurrerend geprijsd.

Foto: Dimitri Chalos (l) en Adriaan Derksen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!