Back Back Nieuws

Crystal Cocktails lanceert White & Black services

08 december 2014
Crystal Cocktails heeft de producten en diensten opgesplitst in twee lijnen: Crystal Cocktails White en Crystal Cocktails Black. Crystal Cocktails White levert mini (cocktail)bars, basic bars en cocktail workshops voor particuliere feesten, bedrijfsuitjes, recepties, personeelsfeesten en beurzen. Crystal Cocktails Black biedt premium services: premium bars en maatwerk voor corporate events en festivals. Zo zijn de standaard premium cocktailbars tot in detail gestyled en kunnen ze worden aangepast aan thema, huisstijl of merk. Ook kan Crystal Cocktails Black complete decors leveren die qua uitstraling passen bij het thema van het event.

'Door twee lijnen te hanteren, kunnen opdrachtgevers gerichter zoeken uit ons aanbod. Dat versnelt en vergemakkelijkt de juiste keuze,' vertelt Erik Loman, die Crystal Cocktails tien jaar geleden oprichtte. Sindsdien verzorgt het bedrijf mobiele cocktailbars en cocktail workshops op locatie in Nederland en België, zowel voor particulieren als voor bedrijven: van verjaardagen en studentenfeestjes tot bruiloften en van bedrijfsfeesten tot productpromoties op de winkelvloer en merkpromoties op indoor en outdoor festivals. Crystal Cocktails levert full service: de cocktailbars worden bemand door professionele cocktailshakers en zijn voorzien van alle benodigdheden. De opdrachtgever hoeft alleen voor een lege oppervlakte te zorgen.

Easy-Booking Service
De basic bars uit het Crystal Cocktail White assortiment zijn volledig demontabel en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Het bedrijf kan cocktailbars leveren in 40 verschillende thema's: tropisch, chemistry, lounge, après-ski, burlesque, James Bond enzovoort. Voor event- en marketingbureaus die gebruik willen maken van producten en diensten uit de Crystal Cocktails White lijn is er de Easy-Booking Service.

De premium bars uit het Black assortiment zijn een upgrade van de basic bars uit het Crystal Cocktails White assortiment. Dankzij de professionele styling van G-Eye Styling & Beleving zijn het echte eyecatchers. 'Ook het drankenaanbod in het Black assortiment is exclusiever', zo stelt de eventleverancier, 'het glaswerk is nog stijlvoller en de garnering is van extra allure.' 
Voor events en festivals waar geen sterke drank geschonken mag worden, werkt Crystal Cocktails met een eigen drankmerk, dat onder de bier- en wijnwetgeving valt. Zo blijft zowel het shaken als de smaak van de cocktail authentiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!