Cruisen op de kade bij het ss RotterdamCruisen op de kade bij het ss Rotterdam
Back Back Nieuws

Cruisen op de kade bij het ss Rotterdam

30 november 2020

Het ss Rotterdam opende op vrijdag 27 november haar eigen Drive Thru: Cruisen op de kade! De Drive Thru is een corona-proof experience. Tijdens het wachten op je bestelde gerechten, rijd je met de auto door de experience langs verschillende containers op de kade. Deze containers vertellen je meer over La Grande Dame, haar historie en de hoogtepunten die je meemaakte als je op een van de wereldcruises meeging met het ss Rotterdam.

Drive Thru: Cruisen op de kade

De Drive Thru op de kade van het ss Rotterdam is geopend voor een aantal weken. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 20:00 kun je genieten van gerechten rechtstreeks vanaf Big Green Egg of een van de Smokers. Tijdens het wachten op je bestelling begint de Cruise Drive Thru. De Drive Thru is een alternatief voor de horecagelegenheden. Een uitje die volledig aan de coronamaatregelen voldoet.

Cruisegevoel vanuit de auto

Aangekomen bij de Drive Thru bestel je een gerecht bij de kapitein. Dit is samengesteld in een menu, zodat er niks ontbreekt tijdens het eten. Na het plaatsen van de bestelling, kan de corona-proof experience beginnen. In de auto volg je het parcours op de kade van het ss Rotterdam. Er zijn hoogtepunten te zien die je tijdens een wereldcruise aan boord van het ss Rotterdam kon verwachten. Verder zijn er zes containers die een authentiek verhaal vertellen over de overtochten naar New York. Wat er allemaal in de containers te zien is, blijft een verrassing.

Het menu bekijk je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!