Vote Company wint Cross Media Award 2017 voor de Verkiezing van het Mooiste NatuurgebiedVote Company wint Cross Media Award 2017 voor de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied
Back Back Nieuws

Cross Media Award voor Vote Company

20 april 2017

In Amsterdam zijn de jaarlijkse Cross Media Awards uitgereikt. Vote Company, de specialist in het organiseren van publieksverkiezingen, werd de grote verrassing van de avond. Zij wonnen op 19 april met de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied een Cross Media Award. Marcel Demper, co-founder van Vote Company, sprak in zijn bedankspeech over een 'geweldige waardering voor het instrument verkiezing'. Een instrument dat door steeds meer marketeers ontdekt wordt om diverse marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren.

Verkiezingen zijn hot

Vote Company bestaat sinds 2010 en is volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren, faciliteren en groot maken van publieksverkiezingen. 'Steeds meer marketeers leren de kracht van een verkiezing kennen. Hoe stemmers in beweging komen, de bevlogenheid van genomineerden, de roem voor de winnaars, de aandacht van de media, de grote deelbaarheid van een verkiezing via social media en de grote commerciële waarde van een verkiezing. Kortom, verkiezingen zijn hot en wij weten als geen ander hoe je een verkiezing als middel optimaal kunt inzetten en benutten. Het winnen van deze Cross Media Award is voor ons de bevestiging dat onze aanpak door mensen uit het vak is opgevallen. We zijn natuurlijk erg trots om deze award te winnen.', aldus Marcel Demper van Vote Company.

Marktleider

Vote Company groeit hard. Ze realiseren voor opdrachtgevers onder meer de Musical Awards, de Zoover Awards, de verkiezing Clubhelden van de amateursport, de Dutch-IT Awards en de Leraar van het Jaar Verkiezing. En dus ook de verkiezing het Mooiste Natuurgebied, die in 2016 in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken is gerealiseerd en waarmee Vote Company nu een Cross Media Award heeft gewonnen.

Verkiezing Mooiste Natuurgebied

Belangrijkste doel van deze verkiezing: de natuurgebieden in Nederland op de kaart zetten en de bekendheid van deze gebieden te vergroten. Daarnaast heeft de verkiezing geresulteerd in een waardevolle e-maildatabase van natuurfans. De resultaten van de campagne zijn uitstekend met onder andere de bekendmaking van de winnaar live in De Wereld Draait Door, meer dan 400 online en offline publicaties (waaronder NOS, AD, NRC, De Volkskrant, De Telegraaf, NU.nl RTL Late Night), 87.903 stemmers en ruim 31.000 views op online video's met Floortje Dessing. Het winnen van deze Award is voor Vote Company bijzonder omdat zij met haar verkiezingen doorgaans andere uitblinkers een podium biedt en dan nu in eens zelf op het podium stond om een award in ontvangst te nemen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!