Back Back Nieuws

Cristofori Salon stopt

03 oktober 2006
Cristofori Salon aan de Prinsengracht in Amsterdam stopt als evenementenlocatie. "Per 31 januari 2007 worden om bedrijfseconomische redenen alle activiteiten en BV's van Cristofori gesloten." Dat zegt manager bedrijfsvoering Herman Knevel, verantwoordelijk voor de evenemententak en de locatie Cristofori Salon.

Vorige week dinsdag kreeg het voltallig personeel van de drie takken van Cristofori, waaronder ook Cristofori Salon valt (andere twee: Piano's en Vleugels; Concerten) het nieuws te horen.

Knevel: "Het is ontzettend jammer, maar helaas moet de directeur om bedrijfseconomische redenen stoppen met Cristofori. Daarbij komt dat mijn directeur de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, geen natuurlijke opvolger heeft, hij ook geen doorstart meer wil maken en er al met al om heel begrijpelijke redenen geen zin meer in heeft. Ik betreur die beslissing natuurlijk, maar dat lijkt me een gezonde reactie. Cristofori Salon heeft altijd goed gedraaid als evenementenlocatie en dat maakt het extra zuur. Ik denk dat Amsterdam en Nederland een mooie evenementenlocatie armer is vanaf die datum. Het besluit staat vast, het is over per 31 januari met Cristofori."

Het pand blijft vooralsnog in beheer van de directeur-eigenaar. Lopende evenementen en bruiloften voor 31 januari vinden op professionele wijze doorgang, opties na die datum worden doorverwezen naar de collega-locaties van MeerAmsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!