Back Back Nieuws

Cristofori gered door partycateraar 'a matter of TASTE'

01 februari 2007
Cristofori aan de Amsterdamse Prinsengracht blijft behouden voor het grote publiek. Onverwacht stapt partycateraar ‘a matter of TASTE’ in het nieuwe project en start vandaag met de exploitatie van de bijzondere zalen van Cristofori. Het pand is aangekocht door Amsterdam Properties. Daarmee is de doorstart van Cristofori een feit.

Dinsdag 27 februari wordt het pand officieel 'heropend' met een uitgebreide borrel voor relaties en klanten.

Cateraar a matter of TASTE is ruim 15 jaar exploitant van Het West-Indisch Huis, is huiscateraar van onder andere de Ambtswoning, Madame Tussaud en Living Tomorrow en sinds vandaag officieel de exploitant van Cristofori.

De vertrekken op de begane grond en de concertzaal op de bovenste etage van Cristofori kunnen gereserveerd worden voor evenementen van allerlei aard zoals diners, congressen, recepties en dergelijke. Ook zal Cristofori wederom aangewezen worden als huis der gemeente, om er huwelijksvoltrekkingen te kunnen laten plaatsvinden.

Bovendien kan er weer volop worden genoten van muzikale klanken in de concertzaal van Cristofori. Zo zullen vanaf september de befaamde Sunday Night Jazz avonden weer van start gaan. Deze worden in een nieuw jasje gestoken. De catering en organisatie zijn hierbij in handen van ‘a matter of TASTE’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!