Back Back Nieuws

Crisisoverleg? Limburgs hotel biedt 'recessie vergaderarrangement'.

09 maart 2009
De tering naar de nering zetten. Met deze gedachte introduceert het onlangs geopende Parkhotel Horst – Hampshire Classic een heus ‘recessie arrangement’. Met een knipoog naar de huidige recessie, doet het 4-sterren hotel een ludiek, betaalbaar aanbod voor bedrijven om in een zeer inspirerende omgeving te vergaderen over de toekomst.

Parkhotel Horst – Hampshire Classic geeft zoveel korting op de vergaderarrangementen als de omzetdaling over de maand januari aangeeft. General manager van Parkhotel Horst – Hampshire Classic, Harold Wennink, denkt hiermee een groot publiek aan te spreken. “Bedrijven willen toch graag buiten de deur vergaderen, even een andere omgeving zorgt voor geestverruimende en inspirerende ideeën. Dit komt iedereen uiteindelijk ten goede”!

Daarnaast heeft het hotel het arrangement niet aangekleed maar uitgekleed.

Een broodjeslunch met ham en kaas en een stukje fruit vergezeld met een glaasje melk, jus d’orange of karnemelk. Als vrijetijdsbesteding wordt er een wandeling langs het meer geadviseerd. Als afsluiter volgt een daghap met een glaasje wijn naar keuze.

 

 

Bedrijven en organisaties kunnen uiteraard ook de meer complete vergaderarrangementen boeken van Noord-Limburgs nieuwste aanwinst op horecagebied!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!