Creativity World Forum 2019: Change the InevitableCreativity World Forum 2019: Change the Inevitable
Back Back Nieuws

Creativity World Forum 2019: Change the Inevitable

21 oktober 2019

Verrassende sprekers, fascinerende vragen en een internationale vibe. Van 21 t/m 23 oktober vindt het Creativity World Forum 2019 – een driedaagse internationale conferentie over creativiteit en innovatie - plaats in Brabant. Níet om achterover te leunen, maar om bij te dragen aan iets groters dan jezelf.

#CWF2019

Van de plastic soep tot verspilling van voedsel, van maatschappelijke ongelijkheid tot klimaatverandering, de hedendaagse maatschappij staat voor immense uitdagingen. Creativiteit is de motor voor verandering. Tijdens het CWF2019 komen 2.000 creatieven, ondernemers, beleidsmakers, docenten en studenten uit de hele wereld samen om het onvermijdelijke te veranderen met creativiteit.

Parktheater Eindhoven

Op maandag 21 oktober word je tijdens een wervelende show in het Parktheater in Eindhoven uit je evenwicht gebracht. Door verrassende sprekers zoals Lilly PLatt, die op haar 6e begon met het opruimen van zwerfafval in haar buurt en 5 jaar later een van de invloedrijkste stemmen is op het gebied van plasticvervuiling. Of door Dennis Karpes, oprichter van Dance4Life, die zich nu volledig stort op het tegengaan van de verwoestijning van Afrika. De dag eindigt met een onvergetelijke food-experience, gecureerd door food futurist Chloé Rutzerveld.

Expeditie

Op dinsdag 22 oktober gaan de deelnemers tijdens een interactief programma op expeditie in Brabant naar 1 van de 5 CWF-locaties in Brabant. Ze gaan aan de slag met actuele cases op het gebied van mobiliteit, inclusiviteit, resources en food.

Changemakers

Woensdag 23 oktober worden bestaande kennis en nieuwe inzichten samengebracht in het Parktheater in Eindhoven, tijdens sessies met changemakers zoals Michael Green (Social Progress), Lucas de Man (Nieuwe Helden), Jalila Essaidi (BioArt Lab) en Milo Chao (Chao&Cao).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!