Creative Agency SUPERMINDS bestaat vijf jaarCreative Agency SUPERMINDS bestaat vijf jaar
Back Back Nieuws

Creative Agency SUPERMINDS bestaat vijf jaar

01 april 2021

Marketingbureau SUPERMINDS viert vandaag, 1 april, ondanks Covid-19, toch haar eerste lustrum. In vijf jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van klein kantoor aan huis naar drie vestigingen in Amsterdam, Vught en Valencia, telt het team inmiddels 18 mensen en een office dog en werken ze voor grote internationale ketens en organisaties.

No more Calimero

‘Toen ik in 2016 weer een nieuw bedrijf opstartte, had ik nooit gedacht dat we vijf jaar later op het niveau zouden komen waar we nu staan,’ zegt Dagmar Pijnappels, Founder en Creative Director van SUPERMINDS. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, was nooit haar motto. Dus toen SUPERMINDS startte met enkel een stagiaire in dienst, gingen gelijk alle registers open. Ondanks dat het, van origine Brabantse, bureau in eerste instantie ‘no seat at the big boys table’ kreeg, bleven zij onverminderd overtuigd van hun eigen kracht en creativiteit.

Grenzeloze ambitie

En met resultaat. Na het aantreden van compagnon Naomi Gruning volgde ook een strategische samenwerking met Beyond Five uit Amsterdam. Hiermee werden krachten gebundeld waardoor een sterke groei, mogelijkheid werd. Met een onlinemarketingteam in Valencia, een creatief team in Amsterdam en een strategisch team in Vught, lijkt deze groei onvermijdelijk door te zetten.

Covid… en door!

SUPERMINDS heeft een groot aantal horecazaken en -ketens in haar portefeuille. Door de komst van Covid kwamen de contracten met deze opdrachtgevers behoorlijk onder druk te staan. Maar juist door mee te bewegen en te denken in lange termijn oplossingen, is het overgrote deel tot op de dag van vandaag nog steeds klant. SUPERMINDS is naast creatief bureau vooral gespecialiseerd in online marketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!