Back Back Nieuws

Couverts breidt zakelijke mogelijkheden uit door samenwerking met MeetingReview

10 december 2015
Vanaf nu is elk zakelijk diner ook makkelijk te reserveren via MeetingReview. Steeds vaker vinden meetings plaats buiten de bekende vergaderzalen. Ook restaurants zijn al jaren een locatie waar je onder het genot van een lunch of diner een zakelijke bespreking hebt.

Couverts (onderdeel van RTL Nederland) biedt de mogelijkheid om bij ruim 2500 restaurants gratis online te reserveren. MeetingReview is een onafhankelijk platform waar je alle meetinglocaties in Nederland kunt vinden en indien mogelijk rechtstreeks kan boeken.

Boekingstrend 
'In de trend van online boeken van zakelijke ruimtes is het een logisch gevolg dat we zijn gaan samenwerken. Zoals je ook op TripAdvisor kan kiezen uit meerdere boekingskanalen, geeft MeetingReview nu, naast rechtstreeks via de locatie en intermediair Worldmeetings, ook de mogelijkheid online te reserveren via Couverts', volgens initiatiefnemer van MeetingReview Marco Kole.

Paul Wiertz, oprichter van Couverts: 'We willen graag uitbreiden op de zakelijke markt. Ook grotere groepen willen we de mogelijkheid bieden online te reserveren. Daarnaast bieden we de bestaande deelnemers op Couverts door onze samenwerking een extra podium om de online business te verbeteren.'

Groeispurt
Er zijn nog meer ideeën die op dit moment worden onderzocht om de samenwerking te verstevigen. Duidelijk is wel dat de wereld van het online reserveren van zakelijke ruimte nog in de kinderschoenen staat, maar nu snel volwassen aan het worden is.
Door de samenwerking met Couverts zijn nu zo’n 300 restaurants ook direct te reserveren via MeetingReview.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!