Back Back Nieuws

Courtyard by Marriott breidt team uit met Kirsten Rooth

05 maart 2015
Onlangs is Kirsten Rooth in dienst getreden bij het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport in Hoofddorp. Kirsten is de nieuwe Sales Manager voor het hotel en tevens verantwoordelijk voor New Business voor Claus en Papa’s Beach House.

Terug naar evenementenbranche
'Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan in de evenementenbranche en dat heeft altijd een bijzonder plekje in mijn hart gehouden. Na vier jaar buiten de evenementenbranche te hebben gewerkt, deed zich de kans voor om hier terug te keren en dat heb ik met beide handen aangegrepen! De combinatie van het Courtyard hotel, Claus en Papa’s Beach House is uniek in Nederland en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor elk type (meerdaags) congres en/of evenement. Ik ben dan ook enorm enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan het succes van dit bedrijf.', aldus Rooth. 'Ik vind het belangrijk om verwachtingen van onze gasten/klanten waar te maken c.q. te overtreffen! Mijn sleutelwoorden zijn dan ook betrokkenheid, kwaliteit en oog voor details en kijk er dan ook naar uit om onze marktpositie bij nieuwe en bestaande klanten verder te verstevigen!'

Claus, Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House vormen samen Claus Park Collection, de multifunctionele evenementenlocatie in Hoofddorp.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!