Back Back Nieuws

Cosmopolitan viert 30-jarig bestaan in TOBACCO Theater

16 april 2012
De Nederlandse editie van het wereldwijd geliefde magazine Cosmopolitan ligt al 30 jaar lang in de schappen. Reden genoeg om dit groots te vieren in TOBACCO Theater in Amsterdam. Geheel VIP Nederland was hierbij aanwezig; van Lieke van Lexmond tot Jur Elders.

 

Jubileumnummer

Al een aantal maanden in advance gingen de uitnodigingen de deur uit: Cosmo viert feest. 11 april, TOBACCO Theater, Amsterdam. Save the date. En dat deden ze, want het was druk. Met een glas champagne in de ene hand en een mini-hamburgertje in de andere hand, wachtten alle feestgangers in spanning af hoe het jubileumnummer eruit zou komen te zien.

 

Fun Fearless Females

Er was maar één manier om daarachter te komen, en dat was door je Polaroid 3D-bril op te zetten en de 3D-film op het gigantische scherm van 6 bij 3 meter te bekijken. En last, maar zeker niet least waren ze er dan, de covers. Meervoud ja, want voor het jubileumnummer was er gekozen voor maar liefst 6 verschillende covers met 6 verschillende Fun Fearless Females.

 

De covers

Frederique van der Wal, Georgina Verbaan, Lieke van Lexmond, Lonneke Engel, Sylvie van der Vaart en Victoria Koblenko stralen deze maand op de cover van Cosmopolitan en op het feest in TOBACCO Theater in Amsterdam.

 

Foto: Smulders bv

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!