Back Back Nieuws

CORPUS 'reis door de mens' gaat naar China

25 maart 2015
CORPUS neemt een belangrijke stap in de richting van een internationale aanwezigheid in de komende jaren. CORPUS World Wide BV en China Development Orient Urban Development Investment Ltd zullen 25 maart een ‘Memorandum of Understanding’ ondertekenen voor de ontwikkeling van de educatieve attractie CORPUS in het toeristisch in ontwikkeling zijnde Qinglong (Beijing).

Eerste stap
Het partnership in dit project is bereikt in nauwe samenwerking met het Holland Centre, onlangs opgericht om bedrijven te ondersteunen bij het zaken doen in China. De ondertekeningsceremonie zal gehouden worden in Shanghai, in aanwezigheid van Mark Rutte, minister-president van Nederland. De voorbereidingen voor de bouw van de eerste internationale CORPUS zullen beginnen voor het einde van dit jaar. De realisatie van deze educatieve attractie is een eerste stap op weg naar de bouw van ten minste tien attracties elders in China, waarmee in totaal 250 miljoen euro gemoeid kan zijn.

Ontwikkelingen in China 
De samenwerking tussen CORPUS World Wide en China Development Orient in de totstandkoming van de educatieve attractie CORPUS 'reis door de mens' zal een impuls geven aan het bevorderen van bewustzijn van gezond leven en welzijn bij een groot publiek in China. Na realisatie van de eerste CORPUS in Beijing is het de ambitie om de educatieve attractie op meerdere locaties en regio's in China te ontwikkelen. Henri Remmers, President van CORPUS World Wide BV: 'Een gezond leven is voor iedereen essentieel; daarbij speelt kennis een sleutelrol. Onze visie is dat bezoekers na CORPUS ‘reis door de mens’ met een andere kijk op hun lichaam naar huis teruggaan'.

CORPUS World Wide 
De ontwikkelingen in Beijing zijn een belangrijke doorbraak in de inspanningen van de afgelopen jaren om het concept van CORPUS op verschillende locaties wereldwijd uit te rollen. Aangezien ‘gezondheid’ een thema is dat overal op de wereld aanpak vergt, werkt CORPUS World Wide actief samen met partijen in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten om een basis te creëren voor één of meer uitvoeringen van CORPUS op basis van het origineel dat opgericht werd in Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!