Back Back Nieuws

Copal divisiedirecteur beursaccommodaties

06 maart 2008
Libéma heeft Erwin Copal aangesteld als divisiedirecteur voor de acht beursaccommodaties die het concern telt. Sinds enkele weken is Copal (40) eindverantwoordelijk voor het financiële, operationele en organisatorische eindresultaat van onder meer IJsselhallen Zwolle, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en Groenoordhallen Leiden.

Erwin Copal is binnen Libéma gestart in de functie van divisiedirecteur beursaccommodaties. Copal gaat zich in nauwe samenwerking met de accommodatiedirecteuren bezighouden met het optimaliseren van het resultaat van de acht beursaccommodaties van Libéma, waaronder de in september te openen locatie Omnisport Apeldoorn. Hiervoor vervulde Copal de functie van manager P&O binnen Libéma voorafgegaan door functies binnen ArcelorMittal Distribution en Fabory. Door vakgerichte opleidingen, een tweetal academische masterclasses, organisatiekennis en ruime managementervaring heeft de Libéma-directie het volste vertrouwen in het slagen van Copal.

Copal die kantoor houdt op het hoofdkantoor van Libéma op het Autotron-terrein in Rosmalen: “In eerste instantie zal mijn aandacht uitgaan naar het optimaliseren van de interne processen en het verder vormgeven van een concernaanpak met daarin de focus op het vermarkten van Libéma Beurzen & Evenementen, de enige accommodatieverschaffer die een landelijke dekking kan bieden door een regionale aanpak.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!