Back Back Nieuws

CoolBrands House krijgt vervolg in Brazilie

16 februari 2012
Het CoolBrands House in Amsterdam opende eind 2007 haar deuren voor merken en professionals in branding en communicatie. Het concept krijgt nu ook een vervolg in Brazilië. Sinds enkele maanden zijn Anouk Pappers en Maarten Schäfer, de bedenkers van het concept, namelijk bezig met het opzetten van een CoolBrands House in Rio de Janeiro. Het CoolBrands House Amsterdam wordt per 1 maart door MarketingMonday overgenomen.

Focus
Maarten Schäfer: “Wij gaan ons het komende jaar concentreren op het CoolBrands House in Rio de Janeiro. Dat heeft vanzelfsprekend onze volledige aandacht nodig. Daarom hebben we gekozen voor de overname door MarketingMonday. Samen met hen kunnen ook de link maken tussen Braziliaanse en Europese merken.”

Eigen plek
Richard van Hooijdonk van MarketingMonday: “We zijn blij met deze overname. We gaan het concept van het CoolBrands House in Amsterdam verder uitwerken. Daarnaast hebben we vanaf nu een eigen, vaste en vooral coole plek om onze Social Media masterclasses en inspiratiesessies te organiseren. We zijn vorig jaar door Springest ‘bekroond’ als beste programma van Nederland. We blijven samenwerken met Anouk en Maarten om het concept van het CoolBrands House Amsterdam ook in de toekomst te waarborgen.”

Unieke merkervaring
Anouk Pappers: “Richard is voor ons een ideale partner, een ondernemer met lef en visie. Dat is precies wat het CoolBrands House in Amsterdam nodig heeft. Wij blijven betrokken bij het CoolBrands House Amsterdam voor het geven van onze eigen storytelling workshops en andere evenementen. En uiteraard kunnen al onze bestaande relaties nog steeds in Amsterdam terecht.” Het CoolBrands House is vier jaar geleden gestart als de fysieke component van het CoolBrands concept. Het biedt een unieke merkervaring, die andere merken en vakgenoten weer inspireert. In het CoolBrands House worden workshops ‘Storytelling’ en ‘Creating Talk Value’ gegeven en merken gebruiken het voor de organisatie van creatieve sessies. Vanaf 1 maart worden hier ook de Masterclasses Social Media en Marketing 3.0 van MarketingMonday gegeven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!