Convention Bureau Gelderland vertegenwoordigt regio op EventSummitConvention Bureau Gelderland vertegenwoordigt regio op EventSummit
Back Back Nieuws

Convention Bureau Gelderland vertegenwoordigt regio op EventSummit

05 maart 2019

Op 31 januari jl. vond de jaarlijkse EventSummit plaats in Ahoy Rotterdam. Ook dit jaar was het Convention Bureau Gelderland aanwezig om de regio op zakelijk gebied te promoten. Tijdens het Eventsummit konden bezoekers kans maken op een vlucht voor twee personen over Apeldoorn.

Eventsummit is het grootste eendaagse platform voor de totale evenementenindustrie. Naast een groot scala aan exposanten en sprekers, was het Convention Bureau Gelderland dit jaar weer aanwezig om de bezoekers informatie te verstrekken over de zakelijke mogelijkheden binnen de Gelderland.

Win-actie

In het kader van het verkennen van Apeldoorn als congresstad, maakten bezoekers kans op een vlucht voor twee personen boven Apeldoorn. Bezoekers konden visitekaartjes van het Convention Bureau Gelderland achterlaten, met daarop naam en contactgegevens. Vervolgens werden hier twee winnaars uit geselecteerd. Eén van de winnaars is: Annemiek van Raalten, eventmanager bij Instituut van Internal Auditors.

Convention Bureau Gelderland bedankt iedereen voor zijn bezoek, deelname aan de win-actie en feliciteert de winnaars!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!