Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van CventConvention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent
Back Back Nieuws

Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent

28 oktober 2021

Convention Bureau Event Park Amsterdam wordt partner van Cvent, wereldwijd het grootste online platform voor de meeting & eventindustrie. De bestemming Haarlemmermeer zal als zesde Nederlandse bestemming op het internationale boekingsplatform komen te staan.

Na Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag is gemeente Haarlemmermeer, op de zakelijk toeristische markt vertegenwoordigd door Event Park Amsterdam, de zesde Nederlandse bestemming die aan Cvent wordt toegevoegd. Onder de locaties van Convention Bureau Event Park Amsterdam vallen 14 hotels en 10 locaties voor speciale evenementen.

Beschikbaar, bereikbaar, betaalbaar

Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam, ziet in het partnerschap met Cvent een nieuwe kans om de hotels en evenementenlocaties in Haarlemmermeer internationaal nog beter onder de aandacht brengen. ‘Cvent is wereldwijd het grootste online boekingsplatform voor meetings & events. Wij presenteren ons daar als ‘the countryside of Amsterdam’; met een zeer ruim aanbod aan internationale hotelbrands zijn wij vrijwel altijd beschikbaar, goed bereikbaar en in vergelijking met omliggende steden veel betaalbaarder. Daarnaast bieden wij binnen ons platform een keur aan bijzondere en verrassende eventlocaties en professionele toeleveranciers. Dat onze nationale luchthaven Schiphol midden in onze gemeente is gevestigd is logistiek gezien de kers op de taart. Win-win-win dus. Door ons partnerschap met Cvent rekenen wij erop een hoop internationale beurzen, events en congressen naar de regio te kunnen halen. Kijkend naar ons totale aanbod, waaronder ook de veelzijdige kansen en mogelijkheden van onze grootste congreslocatie EXPO Haarlemmermeer (als perfect alternatief voor RAI Amsterdam) moet dit zeker gaan lukken!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!