Convention Bureau Event Park Amsterdam deelnemer IBTM WorldConvention Bureau Event Park Amsterdam deelnemer IBTM World
Back Back Nieuws

Convention Bureau Event Park Amsterdam deelnemer IBTM World

22 november 2022

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van gemeente Haarlemmermeer, neemt van 29 november t/m 1 december aanstaande opnieuw deel aan de internationale zakelijk toeristische beurs IBTM World in Barcelona. Tijdens deze beurs zal Event Park Amsterdam zoveel mogelijk internationale meeting planners proberen te informeren en inspireren, met als ultieme doel hen te verleiden tot een bezoek aan de groene, waterrijke en duurzame gemeente Haarlemmermeer. 

Event Park Amsterdam ligt midden in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden en is vrijwel altijd goed en snel bereikbaar. Met onder andere luchthaven Schiphol, EXPO Greater Amsterdam en 36 moderne hotels (samen goed voor ruim 4.500 kamers en 8.500 bedden) binnen haar grenzen is Haarlemmermeer -op nog geen 20 minuten rijden van het centrum van Amsterdam- een zeer aantrekkelijke bestemming voor de planning en organisatie van internationale zakelijke bijeenkomsten. Hotelkamers zijn er gemiddeld 30% goedkoper dan in de omliggende historische steden. 

Over Event Park Amsterdam

Convention Bureau Event Park Amsterdam is een initiatief van de congres- en evenementenbranche in de gemeente Haarlemmermeer en richt zich op het werven en faciliteren van internationale (zakelijke) congressen en evenementen in deze gemeente. Het Convention Bureau adviseert en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in evenementenregio Haarlemmermeer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!