Back Back Nieuws

Convention Bureau Den Haag wint Silver Award bij M&IT Awards

06 maart 2015
Het Convention Bureau van Den Haag Marketing sleepte op dinsdag 3 maart een Silver Award in de wacht in Londen. In de categorie Best Overseas Convention Bureau won Business Events Canada goud, Rotterdam eindigde op de derde plek.

Dik verdiende pluim
Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: 'Deze prijs laat wederom zien dat de dienstverlening van ons Convention Bureau op een kwalitatief hoog niveau staat. Deze internationale erkenning vanuit de klant zelf is een dik verdiende pluim voor onze medewerkers. Het doel is om de komende jaren meer congressen en zakelijke bijeenkomsten naar Den Haag te halen. Voor dat doel zal het The Hague Convention Bureau op korte termijn fors worden uitgebreid. Zo kunnen we ook het hoge niveau van klantwaardering vasthouden.'

In de afgelopen 4 jaar heeft The Hague Convention Bureau drie keer een prijs gewonnen bij de M&IT Awards. In 2012 Zilver, 2014 Goud en in 2015 wederom Zilver. De nominatie voor de M&IT Awards is een belangrijke prestatie. De prestigieuze prijzen zijn de belangrijkste in de meetingbranche en worden gekozen door de lezers van het Meetings & Incentive Travel magazine.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!