Back Back Nieuws

Constant in Beweging Culinair kookt voor Electrolux

30 januari 2013
Een team van 40 enthousiaste medewerkers van Constant in Beweging Culinair heeft de jaarlijkse huisshow van Electrolux wederom tot een succes gemaakt. Electrolux, wereldspeler op het gebied van huishoudelijke apparatuur, ontving in januari een week lang zijn dealers in House of Brands in Alphen aan den Rijn.

Driegangendiner
De gasten kregen in Electrolux Experience Center, de interactieve showroom van Electrolux, presentaties van de keuken- en huishoudelijke apparatuur van de merken Zanussi, Electrolux en AEG. Daarna genoten de dealers, samen met hun contactpersonen van Electrolux, van een driegangendiner, dat was bereid op basis van eerlijke, dagverse ingrediënten. Het diner vond plaats in een door Constant in Beweging Culinair ingericht tijdelijk á la carte restaurant, waar de culinaire brigade een week lang 3500 gasten verwende met gastronomische hoogstandjes en een onbeperkte service.

Open keuken
Voor de optimale kookbeleving bereidde Constant in Beweging Culinair de gerechten in een open keuken, op apparatuur uit de productenrange van Electrolux. Voor de optimale wijn-spijs combinatie werkte Constant in Beweging Culinair exclusief samen met Bodega Salenstein, het vermaarde wijnhuis uit Argentinië van de Nederlands ondernemer Mijndert Pon. Constant in Beweging – Events verzorgde de totale inrichting, regie en organisatie van het event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!