Back Back Nieuws

Congresorganisatoren bezoeken Noordwijk

11 september 2009
Noordwijk was gastheer voor een internationale groep MICE (Meetings, Incentives, Congresses & Events) organisatoren tijdens de Holland Showcase 2009 op 4 september. Ruim 30 organisatoren uit Duitsland, Groot Brittannië, België, Scandinavië en Frankrijk genoten van een educatief en ontspannend programma dat Noordwijk Marketing in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en de Noordwijkse congrespartners heeft aangeboden.

Met de Holland Showcase versterkt Noordwijk haar imago als aantrekkelijke congresbestemming met als doel dat de organisatoren toekomstige congressen en evenementen in Noordwijk organiseren. Om dit kracht bij te zetten was een bijzonder programma voor de internationale organisatoren samengesteld.

Na een informeel ontbijt in de Ballroom van de Hotels van Oranje is de groep tussen de Prinsessen zandsculpturen van het European Sand Sculptures Festival met eigen creativiteit aan de slag gegaan. Onder begeleiding van professionele carvers werden de mooiste zandcreaties gebouwd. Deze teambuildingsactiviteit vroeg om napraten en dat kon perfect tijdens de lunch in het NH Conference Centre Leeuwenhorst.

‘s Middags was het tijd om zaken te doen. In de evenementenlocatie Kerk aan Zee vond een speeddating workshop plaats waar de internationale organisatoren door middel van 1 op 1 gesprekken nader konden kennismaken met Noordwijkse – en Nederlandse congresaanbieders, die tevens het evenement bijwoonden. De avond werd ingeluid met een ontvangst en aperitief in Space Expo waarna de dag met een prachtig diner in de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin ten einde kwam. Het vervoer werd deze dag verzorgd door Koninklijke Beuk.

Marianne van den Berg, Sales & Marketing Manager Grand Hotel Huis ter Duin: “De Holland Showcase biedt zowel buyers als suppliers een unieke gelegenheid om een destinatie te ontdekken en beleven, tevens biedt het de kans om elkaar persoonlijk te leren kennen op een hele informele manier. Voor mij is dit de beste manier om een relatie op te bouwen voor een toekomstige samenwerking”.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!