Congreslocaties introduceren The Hague VenuesCongreslocaties introduceren The Hague Venues
Back Back Nieuws

Congreslocaties introduceren The Hague Venues

17 juni 2019

De toonaangevende congreslocaties van Den Haag hebben zich verenigd op een nieuwe locatiewebsite TheHagueVenues.nl. Het doel is om Den Haag hiermee als congresstad nog beter op de kaart te zetten. Den Haag heeft de ambitie om de tweede congresstad van het land te worden. Met dit platform met mooie, professionele locaties, aangevuld met informatie over Den Haag hopen de initiatiefnemers nog meer nationale en internationale congressen naar de hofstad te trekken.

Op TheHagueVenues.nl vind je een overzicht van locaties die congressen kunnen faciliteren met meer dan 200 bezoekers en veelal beschikken over meerdere subzalen. De website beschikt over een handige zoekfunctie waardoor je gemakkelijk kunt zien welke locatie geschikt is voor jouw beoogde event. Via de website kun je eenvoudig meerdere offertes tegelijk aanvragen. De aangesloten locaties kunnen je stuk voor stuk helpen bij het organiseren en faciliteren van jouw congres of special event in Den Haag.

Mondiale ontmoetingsplek

Den Haag is centraal gelegen in de randstad en is op alle mogelijke manieren uitstekend bereikbaar en heeft twee vliegvelden op 30 minuten afstand. Er werken iedere dag duizenden mensen aan een veilige en rechtvaardige wereld en er komen uit alle windstreken mensen bij elkaar om mondiale problemen op te lossen. Voor iedereen, nu en in de toekomst. Den Haag is tevens de regeringsstad. Politiek gezien worden er in Den Haag veel belangrijke beslissingen genomen. De stad is dan ook een logische plek voor de organisatie van nationale en internationale conferenties.

Den Haag heeft veel te bieden als het gaat om eersteklas congres- en vergaderfaciliteiten. Er bevinden zich veel hotels, gezellige restaurants en de stad beschikt over een sfeervol centrum met veel terrassen. Daarnaast beschikt Den Haag als enige grote stad in Nederland over een strand van maar liefst 11 kilometer lang waar u lekker kunt uitwaaien. Het is dus ook zeker de moeite waard om een overnachting of citytrip te koppelen aan een event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!