Back Back Nieuws

Congresdag met sportief tintje bij Inn Style

30 juni 2009
Dinsdag 23 juni vond het NORT Utrecht congres plaats bij evenementenlocatie Inn Style. Het congres trok 70 deelnemers, ondernemers en overheden uit de toeristisch-recreatieve sector van de provincie Utrecht. Het thema ‘succesvol vernieuwen’ was de rode draad, men kon vernieuwende ideeën en plannen opdoen bij inspirerende sprekers en praktische workshops. Tijdens de lunch werden verschillende activiteiten door Inn Style en Outdoor Inn aangeboden.

 

Onder leiding van gastheer/sportleraar Huub Hangop werd iedereen uitgedaagd om de drijvende green te raken met een golfbal, te scoren in de polehole met een discgolf en op de bewegende objecten te schieten met de blowgun wat voor veel enthousiaste reacties zorgde.

 

Net buiten de prijzen...

Naast het congres vond ’s middags de uitreiking van de Utrecht Best Practice Award plaats. Deze Award werd uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf, vernieuwende concept of bijzonder samenwerkingsverband, dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het toeristisch-recreatieve product van de provincie Utrecht.

Inn Style was zelf ook genomineerd maar viel net buiten de prijzen.

 

Esther van der Hoorn namens  NORT: ‘Wij hebben bewust gekozen voor de locatie Inn Style. Omgeving en interieur zijn namelijk geweldig! In de praktijk ontstond daardoor bij aanvang direct al een enthousiaste en ontspannen sfeer. Complimenten voor de sportieve activiteiten die Inn Style en Outdoor Inn voor ons heeft georganiseerd. Vooral het afslaan van golfballetjes naar het ponton op het water bleek een succes! We hebben een prachtige en leerzame congresdag achter de rug.'

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!