Back Back Nieuws

Congresbureau Veluwe presenteert zich tijdens relatiedag

18 oktober 2007
Het begin dit jaar opgerichte Congresbureau Veluwe presenteert zichzelf én de Veluwe op dinsdag 20 november aanstaande met een relatiedag in Golden Tulip Garderen. Dit gratis toegankelijke evenement is bedoeld voor professionele congres-organisatoren, uiteenlopend van directiesecretaresses tot trainingbureaus en meetingplanners.


Bezoekers kunnen die dag, op de informatiemarkt, kennismaken met Congresbureau Veluwe en de aangesloten Veluwse hotels en congreslocaties. Daarnaast is er een seminar, met optredens van Ingrid Rip en Hans Steenbergen. Ingrid Rip, zelfstandig congresconsulent, geeft tips voor het organiseren van hét perfecte congres en Hans Steenbergen, hoofdredacteur Misset Horeca, zal op geheel eigen wijze duidelijk maken dat vergaderen op de Veluwe werkt als ‘zuurstof voor de brains’.


Om het aangename met het nuttige te verenigen, kunnen bezoekers van de relatiedag van Congresbureau Veluwe deelnemen aan vier verschillende workshops: tapas leren maken, whisky proeven, zich laten adviseren over ‘persoonlijke kleuren’ of de fijne kneepjes van visagie leren.

Voor inschrijven en meer informatie ga naar de site.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!