Back Back Nieuws

Congres Talent naar de Top in evenementenlocatie De Overkant

19 oktober 2011
Stichting Talent naar de Top organiseert op 8 november voor de tweede keer een congres waarbij m/v diversiteit naar een hoger plan getild wordt. Dit jaar is het thema van het congres Elevating Talent – Inspiring Leadership. Het congres wordt georganiseerd door SVP Sfeerbeheer en vindt plaats in evenementenlocatie De Overkant.

 

De wereldtop aan sprekers

Talent naar de Top haalt voor Elevating Talent – Inspiring Leadership de (wereld)top naar Amsterdam. De sprekers op dit congres zijn allen prominenten, die elk vanuit een andere discipline het verhogen van talent en het inspireren tot leiderschap belichten.

 

Hoofdspreker Cherie Blair

Niemand minder dan de internationale topvrouw Cherie Blair is hoofdspreker op dit congres. Blair is topadvocate en voormalig First Lady van de U.K. (echtgenote van Tony Blair) en was de eerste Britse First Lady met een universitaire graad en een eigen succesvolle carrière.

 

Overige sprekers

Naast Blair spreekt Janine Shepherd, een motivator met de boodschap: ‘Zeg nooit nooit!’. Shepherd wordt wereldwijd als één van de meest impactvolle sprekers van dit moment bestempeld. Ook spreekt Ruben van Zwieten, door het NRC Handelsblad in 2010 uitgeroepen tot één van de ‘Tien Beloftes’ voor de komende 10 jaar. Tot de verbeelding spreekt George Parker. Parker is een internationaal zeer gevraagd en gewaardeerd illusionist/magiër en zakelijk spreker.

 

Datum: 8 november 2011

Tijd: Vanaf 13.00 tot 18.00 uur

Locatie: De Overkant, Ketelstraat 2, 1021 JX Amsterdam

 

Informatie over het congres of over het bestellen van kaarten is hier te lezen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!