Congres Mobiliteitstransitie '22Congres Mobiliteitstransitie '22
Back Back Nieuws

Congres Mobiliteitstransitie '22

08 april 2022

Op 31 mei vindt het Congres Mobiliteitstransitie '22 plaats in Madurodam te Den Haag. Dit congres over de transitie van het huidige mobiliteitssysteem én van het mobiliteitsbeleid wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgeverij van Automobiel Management. Omdat er een enorme bouwopgave ligt de komende jaren moet er op tijd nagedacht worden over de rol van mobiliteit. Dat kan niet langer op de oude, vertrouwde manier.

Ruimtelijke ordening en mobiliteit

Tijdens het congres staat het thema 'Ruimtelijke ordening en mobiliteit' centraal. Wat zijn de belangrijkste mobiliteitsvraagstukken voor de komende decennia? Welke slimme keuzes passen bij de problemen op het gebied van klimaat, leefbaarheid en bereikbaarheid? En wie durft de risico's te nemen om de mobiliteitstransitie écht in gang te zetten? 

Onder andere de volgende sprekers komen op 31 mei aan het woord: Hans-Hugo Smit (Rabobank), Rik Braams (Ministerie van IenW), Niek Mouter (TU Delft), Saskia Kluit (Eerste Kamer), Hans Voerknecht (Een Nieuwe Kijk), Pieter Dekker (HAN), Joyce van Brecht (Hogeschool van Amsterdam), Kamieke van de Riet (Zet) en Chris van der Veen (Provincie Noord-Holland).

Bekijk het volledige programma op de programmapagina

Interactieve sessies

Er is waarschijnlijk geen universele oplossing voor een succesvol mobiliteitssysteem voor de toekomst. Maar we kunnen wel van elkaar leren. Daarom staat het middagprogramma in het teken van kennisuitwisseling en actieve participatie. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!