Back Back Nieuws

Congres- en vergaderclassificatie gaat internationaal

08 juli 2009
Begin 2009 is de nationale congres- en vergaderclassificatie over de grens gegaan. België is nu een nieuw gebied voor de congres- en vergaderclassificatie. Door deze uitbreiding is besloten de naam nationaal congres- en vergaderclassificatie te wijzigen in congres- en vergaderclassificatie met de pay-off voor Nederland en België. Deze wijziging houdt in dat de logo’s ook vernieuwd zijn.

De classificatie voor congres- en vergaderaccommodaties maakt het boekers heel gemakkelijk een keuze te maken uit 1 tot 5 vergaderhamers. Net als het sterrensysteem voor hotels. Heel eenvoudig en het werkt ook op dezelfde manier: de opdrachtgever weet aan de hand van het aantal vergaderhamers wat hij van de locatie mag verwachten. Dat is de achterliggende gedachte.

De doelstelling van de congres- en vergaderclassificatie is samen te vatten in drie hoofdlijnen: het verhogen van de kwaliteit van de branche; de onderscheiding van bedrijven die zich op dit terrein hebben bewezen en de bevordering van de transparantie voor de klant. Nederland en België tellen ruim 125 vergader- en congresaccommodaties. Deze markt is daarmee een belangrijke economische sector.

De congres- en vergaderclassificatie is een uitstekend middel om inzicht te krijgen in het gebodene. Voor meer informatie: www.erkendcongresbedrijf.nl   of www.vergaderhamer.be

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!