Conferentiehotel Villa Heidebad verwelkomt gastenConferentiehotel Villa Heidebad verwelkomt gasten
Back Back Nieuws

Conferentiehotel Villa Heidebad verwelkomt gasten

04 juni 2021

‘Het voelt als een waar feestje om weer in Epe te zijn,’ krijgen de medewerkers van Conferentiehotel Villa Heidebad vaak te horen. Eerder berichtten we u al dat we de afgelopen periode hebben gebruikt om de villa verder te ontwikkelen. Samen met onze medewerkers hebben we liters verf, rollen schuurpapier en dozen afplaktape gebruikt. We waren ook zeer verheugd dat na een periode van enkele weken de stucloper weer uit het restaurant werd gehaald. Vol trots kunnen we het nu laten zien!

Nieuw uiterlijk

Maar ook de hotelkamers in villa Heidebad kregen een nieuwe verflaag en werden voorzien van nieuw meubilair. Kelders en zolders werden uitgezocht en alle overige ruimten achter de schermen kregen ook een nieuw uiterlijk. We mogen weer, en daar zijn wij heel blij mee! Gelukkig merken we dat er behoefte is om elkaar fysiek te ontmoeten, en zien dat ook terugkomen in het aantal aanvragen. Ons advies; boek snel!

RIVM-maatregelen

Graag willen we benadrukken dat we alle geldende maatregelen vanuit het RIVM strikt naleven, dit betekent concreet voor nu:

  • samenkomsten van interne teams voor bijvoorbeeld training, ontwikkeling en scholing zijn weer toegestaan tot 50 personen;
  • we mogen weer bedienen;
  • 1,5 meter is de norm;
  • wanneer gewenst kunnen we sneltesten verzorgen.

We hebben al onze maatregelen gebundeld!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!