Back Back Nieuws

Conferentiehotel Kapellerput gaat voor goud

03 april 2009
Vandaag organiseert Conferentiehotel Kapellerput uit Heeze samen met haar medewerkers een groene dag. Niet alleen groen denken maar ook groen doen staat hierbij centraal. Deze dag dient als officieel startschot voor het behalen van het Green Key certificaat. Kapellerput wil dit milieucertificaat voor de zomer halen in de hoogste categorie: GOUD!

 

Ook de SRE en de provincie Noord-Brabant stimuleren de Green Key certificering in de regio. De SRE en de provincie willen in Zuidoost-Brabant bij voldoende animo een project starten rondom het behalen van het Green Key certificaat. Conferentiehotel Kapellerput heeft zich als eerste bedrijf hiervoor aangemeld.

 

Deze Groene dag start met een Ecotour waar genodigden op C0² neutrale Inspiratorcruisers naar het conferentiehotel fietsen. Daar ontvangt de directie van Kapellerput het certificaat ‘Vrienden van de Floriade’ . Kapellerput heeft voor de periode van 5 jaar een boom geadopteerd in het Vriendenbos van de Floriade 2012. De middag wordt afgesloten met het planten van bomen,  de symbolische start van de aanleg van het Inspiratiebos. Conferentiehotel Kapellerput stelt haar gasten in de gelegenheid de bijeenkomsten klimaat neutraal te maken door een boomaanplant in het Inspiratiebos.

 

Een verblijf in dit inspiratiebos maakt bijeenkomsten wellicht nog waardevoller. ..

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!