Conference Center geopend door Wicked GroundsConference Center geopend door Wicked Grounds
Back Back Nieuws

Conference Center geopend door Wicked Grounds

25 juni 2019

Amsterdam heeft er er een nieuw conferentiecentrum bij. Na de uitbreiding van de eerste etage, telt de grootste locatie van Wicked Grounds nu ruim 1300m2. Er zijn 5 verschillende zalen, 5 verschillende vergaderruimtes en een tropische binnentuin. Het nieuwe conferentiecentrum is geschikt voor zakelijke events tot 500 personen en biedt ook de mogelijkheid tot vele break-out opties. The Conference Center is gelegen aan de A10 in Amsterdam en daarmee goed bereikbaar van zowel binnen als buiten de stad.

Bij binnenkomst word je in de ruime lobby ontvangen door een vriendelijk lachende jongedame. Op de begane grond bevinden zich de ontvangstruimte The Lounge en de grote zaal The Warehouse. Op de eerste verdieping van The Conference Center zijn de nieuwe ruime break-out ruimtes The Suite, The Apartment en The Space, alsmede een vijftal vergaderruimtes te vinden. Zoals we van Wicked Grounds gewend zijn, voelt elke ruimte huiselijk en warm. Er is over elk detail nagedacht.

Vegetarische catering

Naast de opening van het conferentiecentrum, is Guillem Frances aangesteld als head chef. Chef Guillem verdiende zijn sporen bij onder andere het Pulitzer en zet zich samen met het keuken team in voor duurzame, lokale en vegetarische catering. De catering is plant-based met unieke smaken. Een bewuste keuze waarmee Wicked Grounds een positieve impact op al haar gasten en de wereld nastreeft.

Benieuwd naar de locatie in actie? Bekijk deze compilatie-video van hun eigen event, Wicked Thoughts, waarvan de nieuwste editie gepland staat op 18 juli a.s.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!