Concertgebouw ingezet als stemlocatieConcertgebouw ingezet als stemlocatie
Back Back Nieuws

Concertgebouw ingezet als stemlocatie

05 maart 2021

Het Concertgebouw is alweer maandenlang gesloten voor publiek, maar opent toch voor één dag de deuren voor Amsterdammers. Kiesgerechtigden kunnen op woensdag 17 maart namelijk in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Internationale Vrouwendag 8 maart: paneldiscussie Topvrouwen in de muziek

Op Internationale Vrouwendag 8 maart organiseren Het Concertgebouw, TOPFEM en LOF een gezamenlijk een talk met als thema ‘vrouwelijk leiderschap in de culturele sector’. 

Tijdens deze talk – live vanuit Het Concertgebouw – gaan Jet Bussemaker (onder andere oud-Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en commissaris bij Het Concertgebouw), Gea Zantinge (zakelijk directeur van Het Concertgebouw), Karsu (zangeres en pianiste) en Lonneke van Straalen (violiste en oprichtster van het orkest Pynarello) in gesprek over hoe zij op basis van hun vrouwelijk leiderschap zo ver zijn gekomen in de culturele sector, de obstakels die zij tegenkomen, hoe zij hun invloed onder andere in crisissituaties inzetten en wat hun blik is op toekomstig vrouwelijk leiderschap. Het gesprek wordt geleid door moderators Raja Felgata en Jade van Battum. 

Deze talk zal maandag 8 maart 18.00 uur worden gestreamd via de socialmediakanalen en website van Het Concertgebouw. Het is mogelijk om live vragen te stellen aan de panelleden via de chat. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!