Concert Jostiband voor jarige Cliniclowns in ArcheonConcert Jostiband voor jarige Cliniclowns in Archeon
Back Back Locaties

Concert Jostiband voor jarige Cliniclowns in Archeon

11 september 2018

In de Romeinse Arena van Museumpark Archeon vond op zondag 9 september een geweldig benefietconcert plaats door de Zwammerdamse Jostiband ten behoeve van de jarige CliniClownsStichting Cliniclowns Nederland bestaat dit jaar 25 jaar. Het doel van de stichting is om zieke kinderen een fijn moment te bezorgen. Een clownsbezoek leidt af, zodat de kinderen hun pijn en angsten even van zich af kunnen zetten.

Archeon viert met het benefietconcert haar verjaardag. 'Wie jarig is trakteert', zegt directeur Jack Veldman van Archeon. 'Wij hebben dit concert samen met de Jostiband georganiseerd. De opbrengst gaat naar de Cliniclowns, omdat deze stichting ook jarig is. Cliniclowns bestaat dit jaar 25 jaar en wij bestaan ook 25 jaar.' Wethouder Leo Maat van Cultuur opende deze speciale bijeenkomst.

Cheque

Na afloop van het concert werd aan de ambassadeur van de CliniClowns de heer Harry Kleiwegt de cheque overhandigd door: directeur Jack Veldman samen met Voorzitter van de Vereniging Vrienden van Archeon Leo van Sister, de voorzitter van de Stichting Museumpark Archeon de heer Niko Geerlings en Monique Veldman met een waarde van 7.500 euro.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!