Back Back Achter de schermen

Complimenten aan Hans Poortvliet voor de Nationale Complimentendag

28 februari 2008

Hans Poortvliet is volop in het nieuws. Poortvliet, een man overigens met een indrukwekkende cv want onder meer management & directiefuncties bekleed bij RAI Amsterdam, bij het Nederlands Board of Tourism & Conventions in Chicago, het Steigenberger Kurhaus Hotel Scheveningen, Lido Restaurants Amsterdam en als marketingdirecteur van Grand Hotel Krasnapolsky, is behalve directeur van HSMAI Nederland de initiatiefnemer van de Nationale Complimentendag, elk jaar en nu voor de zesde keer op rij op 1 maart.

Vorig jaar was de grote mediadoorbraak, dit jaar komt het waarschijnlijk zelfs bij het NOS Journaal, mark my words (want 1 maart valt dit jaar op een zaterdag, en dan is het altijd wat minder met het harde nieuws en past dit helemaal in het laatste item van Sacha de Boer of Philip Freriks).

Hans Poortvliet is voor mij de man van wie ik geleerd heb hoe het voelt om gewaardeerd te worden en op welke krachtige wijze je gemeende waardering je sociale leven en werkleven kan verrijken. We zijn een klagerig volkje, Hans heb ik eerlijk gezegd nog nooit horen klagen. Omdat hij constructief te werk gaat met een positieve en inspirerende instelling. Hans is een gedreven personality die de hospitality branche en dus ook de evenementenbranche in zijn jarenlange functie als HSMAI-directeur op een hoger plan heeft gekregen. De sprekers die hij deze beroepsgroep heeft voorgeschoteld in al die jaren is indrukwekkend te noemen. En opvallend vaak zijn deze sprekers jaren later pas echt als sprekers bekendheden geworden.

Grappig dat hij nu geïnterviewd wordt door een man die hij als openings keynote zelf ooit bij een HSMAI bijeenkomst op het podium had. Of we Hans Poortvliet zondag op het NOS Journaal zullen zien of niet,
hij is op internet in ieder geval overal te volgen met het interview dat Vincent
Everts met hem had. (Hierboven.)

Hans, het klinkt afgezaagd, maar het is welgemeend: de hartelijke complimenten voor al het werk dat jij in al die jaren verricht hebt waarmee je anderen, HSMAI-leden en niet-leden, hebt geïnspireerd en op voorsprong hebt gezet.

(En Vincent, bedankt voor het leuke filmpje! Complimenten! :-))

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!