Company Family Beachday bij Het BeachstadiumCompany Family Beachday bij Het Beachstadium
Back Back Locaties

Company Family Beachday bij Het Beachstadium

08 maart 2023

Nog heel even. Dan breekt de zon weer door en gaan de voetjes in het zand. Tijd om weer te spelen en sporten op het strand. De zomer is een mooie tijd om werknemers en hun families te belonen voor al hun inspanningen. Het Beachstadium heeft hiervoor speciaal de Company Family Beachday ontwikkeld. Een ultieme stranddag voor personeel en hun families. Een dag in het teken van well-being en company pride. Het team van Beachstadium weet hoe leuk en fijn het is om actief te zijn op het strand. 

De mix aan activiteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat werknemers (nog) trotser zijn op het bedrijf waarvoor zij werken, de band tussen het bedrijf én het personeel onderling versterkt wordt en het laat zien dat balans tussen werk en privé belangrijk wordt gevonden.

Missie: well-being

De missie van Beachstadium is ‘well-being’. Hiermee bedoelen ze het gevoel van mentale, fysieke en maatschappelijke gezondheid voor jong en oud. Het gevoel van well-being begint met een kleine vlam in jezelf. Het strand is de ideale locatie en heeft de kracht om te inspireren. Het Beachstadium zet die kracht graag in om een vlammetje aan te steken bij iedereen die ze bezoekt.  Jong, oud, bedrijven, atleten, senioren of kwetsbare doelgroepen. Samen op een prettige manier in beweging komen op het zand en aan zee geeft vrijheid en pure energie. Beachstadium is dé playground voor een brede doelgroep. 

Beachsportproeverij

Het programma van de Company Family Beachday is afgestemd op een mix van plezier, verbinding, bewegen, gezond eten en lekker drinken. De hele dag is verzorgd en alles is inclusief: ‘In de ochtend is er de treasurehunt waar gezinnen speuren op het strand naar ‘schatten’ die niet in de natuur thuishoren. Ondertussen wordt op een leuke en laagdrempelige manier uitleg gegeven over het strandleven en duurzaamheid. Na een voedzame lunch gaan we in de middag spelen en bewegen in het zand. Met de Beachsportproeverij wordt er kennis gemaakt met Beachsporten zoals Beachvolleybal, Beachtennis, Beachsoccer, Beachrugby en Yoga. Iedereen kan deelnemen op z’n eigen niveau in de vorm van clinics. Aan het einde van de dag vindt er een centrale afsluiting plaats. Bij inspanning hoort ontspanning dus we sluiten de dag af met een gezellige borrel waarna iedereen opgeladen weer naar huis gaat.’ 

Hele terrein exclusief

Tijdens de Family Beachday staat het gehele terrein van Beachstadium met bijbehorende paviljoen, de terrassen en het centercourt exclusief tot de beschikking van het bedrijf. ‘Wij kunnen tot 3.000 gasten per dag ontvangen, wat uniek is op het strand. We beschikken over douches en kleedkamers en het paviljoen en de terrassen zijn goed bereikbaar voor deelnemers met een beperking. Parkeren kan betaald en direct naast het stadion. Als extra optie kan er worden overnacht bij onze naastgelegen samenwerkingspartner Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Wat prachtig uitzicht biedt over de stad en de zee.’ 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het Beachstadium is goed. Het tijdstip van aanvang is bewust in de ochtend gekozen, zodat de locatie goed per auto bereikbaar is. Natuurlijk is Beachstadium ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station Den Haag Centraal kan je met de tram naar Scheveningen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!