Community ZEPNL wordt de EventondernemerCommunity ZEPNL wordt de Eventondernemer
Back Back Nieuws

Community ZEPNL wordt de Eventondernemer

29 maart 2022

De wereld is veranderd, de markt is veranderd, wij zijn allemaal veranderd en ZEPnl verandert mee. Gisteren op het landelijke event werd het verbeterde concept, nieuwe naam, nieuwe huisstijl en de nieuwe website: www.deeventondernemer.nl gelanceerd. De Eventondernemer, moeiteloos ondernemen in de eventbranche. Focus, samenwerken en nieuwe kansen.

De Eventondernemer is ontstaan uit een samenwerking tussen eventprofessionals Natasja Torcqué en Claudia Alberda. Als bedenker en oprichter van ZEPnl creëerde Natasja samen met strategisch partner Claudia een netwerk voor eventondernemers in Nederland. Eentje die inspeelt op de veranderende behoeften in de markt en zich bezighoudt met echt ondernemen. Zonder afleiding van geneuzel. Al ruim 7 jaar brengt ZEPnl ondernemers in de evenementenbranche samen, door netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren en nu pakken zij door, met de Eventondernemer.

De Eventondernemer

De Eventondernemer is een community voor ondernemers in de evenementenbranche. Het netwerk biedt ruimte voor verrassende samenwerkingen, focus en nieuwe kansen. Hier ontmoet je collega’s die net als jij de evenementenbranche een warm hart toedragen en staan voor kwaliteit en het beste resultaat. Doen wat je het leukst vindt en nog belangrijker; dit vasthouden. Samen kom je nu eenmaal verder dan alleen. De Eventondernemer nodigt uit tot samenwerken, sparren en succesvol ondernemen.Natasja: ‘We kennen de evenementenbranche door en door en ondernemen al flink wat jaren. Persoonlijk maken we optimaal gebruik van de verschillende expertises binnen en buiten de branche. Veel eventondernemers doen het allemaal nog zelf. Alle randzaken naast het ondernemen vragen veel tijd en focus die je niet altijd alleen hoeft te doen. Wij bieden inzicht, geven advies, weten hoe en welke afwegingen je neemt en onderstrepen de kracht van netwerken en samenwerken. Met de Eventondernemer brengen we kennis, expertise en inspiratie samen. Voor en door ondernemers in de evenementenbranche.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!