Back Back Nieuws

CommGres wint pitch jubileumevent

23 april 2009
Na zorgvuldige selectie tussen vier organisatiebureaus heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gekozen voor CommGres. De voorbereidingen zijn al volop in gang gezet voor de viering van 10 jaar VMBO. De landelijke feestdag die direct in het nieuwe schooljaar -  12 oktober- zal plaatsvinden heeft een speels maar vooral toekomstgericht karakter. Het voorlopige werkthema luidt dan ook: ‘het VMBO als ruggengraat van de economie’.

 

De dag zal een event zijn voor VMBO-leerlingen –docenten, ouders, VMBO-leiders en -bestuurders. Het OCW wil samen met diverse partners uit de VMBO-sector de negatieve associaties over het VMBO bij ouders/volwassenen doorbreken. Staatssecretaris Sharon Dijksma zal hierbij aanwezig zijn. Circa 500 deelnemers zullen de positieve kanten van het VMBO gaan ervaren.

 

Marga Groot Zwaaftink: 'Saaie congressen zijn er al genoeg, is het motto van congresbureau CommGres. Het moet sprankelen. Best lastig om dit voor elkaar te krijgen. Daarvoor is ruime ervaring nodig die wij in huis hebben. Maar ook creativiteit en gedrevenheid: de lat net iets hoger leggen en niet stoppen voordat de zaal vol zit en ook nog met de juiste mensen. Dit is ook de reden dat het OCW voor ons heeft gekozen'.

 

CommGres richt zich op de zakelijke markt en werkt voor zowel profit als non-profit organisaties.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!