Back Back Nieuws

CommGres lanceert Floriade Sprekers Bureau

10 november 2011
Speciaal ter gelegenheid van de Floriade 2012 lanceert CommGres het Floriade Sprekers Bureau (FSB). Het FSB slaat een brug tussen de thematiek van de Floriade en de zakelijke bijeenkomsten. Door inspiratie te bieden aan boekers van bijeenkomsten die deze unieke locatie willen vertalen in hun event. Daarin is het FSB een kundige sparringpartner en leverancier van sprekers en dagvoorzitters.

Commgres

Het FSB is dé manier voor CommGres, dat uitgekozen is tot het officiële Floriade Congres Bureau, om nog meer service aan haar klanten te bieden. CommGres denkt graag mee en vindt het belangrijk om op elke bijeenkomst de juiste sprekers te adviseren. Door haar jarenlange ervaring heeft CommGres een breed netwerk met sprekers opgebouwd, dat nu ingezet wordt.

Thema's
Niet alleen lezingen over de Floriade zelf behoren tot de opties. Het Sprekers Bureau richt zich breder op thema’s als natuur, tuinbouw, duurzaamheid, food, innovatie en milieu. Daarnaast zijn er ook een aantal vakkundige en enthousiaste dagvoorzitters aangesloten. Deze zijn speciaal geselecteerd op hun kennis over de specifieke thema’s, hierdoor passen ze perfect bij evenementen op de Floriade.


Andrea van Pol, Ilja Gort, Stijn Otten en Paul Bos zijn een aantal van de namen die nu al verbonden zijn aan het Floriade Sprekers Bureau.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!