Back Back Nieuws

Commercieel directeur verlaat Amsterdam ArenA: Het is tijd om weer ondernemer te zijn

02 oktober 2015
Hendrik Jan de Mari (52), commercieel directeur van de Amsterdam ArenA, gaat per 1 november aan de slag voor Het Amsterdams Proeflokaal. De Mari wordt verantwoordelijk voor de sales en marketing van Het Amsterdams Proeflokaal,  centrum van Gastvrijheid, Smaak en Educatie. Het Amsterdams Proeflokaal opent op 1 december 2016 zijn deuren op het Stadionplein in het nieuwe Zuidblok. Het betreft 1.600 m2 hospitality ruimte, verdeeld over twee verdiepingen. De Mari wordt tevens aandeelhouder.

Ondernemen
De Mari: ‘Het is tijd om weer eigen ondernemer te zijn. Ik doe dat door te participeren in bedrijven waar ik tevens een managementfunctie kan uitoefenen. De kans om bij Het Amsterdamse Proeflokaal in te stappen is er één die niet vaak voorbij komt: een geweldig en vernieuwend concept op een unieke locatie!’.

Opvolger
Tijdens zijn 4-jarige dienstverband in de Amsterdam ArenA zijn er een aantal nieuwe horeca-concepten gerealiseerd en evenementen als het Amsterdam Jazz Festival en Gumball at the ArenA. Over zijn opvolging is op momenteel nog niets bekend en neemt algemeen directeur Henk Markerink voorlopig zijn werkzaamheden over.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!