Back Back Nieuws

Comeback door nieuwe directeur Amstelborgh/Borchland

24 januari 2011
Amstelborgh/Borchland heeft per 1 januari een nieuw algemeen directeur; Roy Blom. Een terugkeer binnen dit familiebedrijf waar hij reeds 27 jaar actief betrokken bij is geweest. Na exact vier jaar afwezigheid neemt hij de rol als algemeen directeur over van zijn vader.

 

Duidelijke koers

Samen met de heren Peter Bruin (financieel directeur) en Arjan Maas (operationeel directeur) wordt er een duidelijke koers ingezet betreft innoveren, investeren en perfectioneren van de dagelijkse activiteiten.

 

Amstelborgh/Borchland is een dynamisch bedrijf waar zakelijke faciliteiten voor conferenties en evenementen worden gecombineerd met vrijetijdsvoorzieningen voor golf, bowlen en squash. Ook de klant krijgt alle ruimte om vorm te geven aan zijn of haar activiteit.

 

Klant is koning

Met deze insteek zal de directie komend jaar aan de slag gaan. Roy Blom legt uit: 'De wensen en behoeften van de klant staan op de eerste plaats, maar ook het algehele aanbod en de presentatie van het bedrijf worden onder de loep genomen. Bij ons is en blijft de klant koning'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!