Back Back Nieuws

The Colour Kitchen wint Dupont Durf Prijs

12 juni 2012
Loek Beeren en Frits Pannekoek van The Colour Kitchen hebben de Dupont Durf Prijs 2012 gewonnen. Maandagavond 4 juni werd deze prijs uitgereikt op de Wallen in het Bethaniënklooster in Amsterdam.

 

Gedurfde inzet

De prijs is een initiatief van het International Network Connecting Hotelschool Graduates en is een teken van waardering voor de gedurfde inzet van The Colour Kitchen in de Hospitality branche. The Colour Kitchen is bijzonder blij met deze erkenning voor haar inspanningen.

 

Vinden van een droombaan

Kansrijke jongeren met vele verschillende (culturele) achtergronden en een passie voor koken of gastvrijheid krijgen bij The Colour Kitchen de mogelijkheid om een mooi vak te leren en hun droombaan te vinden. Naast de stemmen van het publiek, dit jaar meer dan 2.300, telde ook het oordeel van de jury zelf.

 

The Colour Kitchen geeft jongeren een kans

De jury was van mening dat The Colour Kitchen de prijs diende te winnen om de volgende reden: ‘Helaas is het nog altijd zeer actueel dat mensen van andere cultuur, kleur en achtergrond anders worden bekeken en ook niet dezelfde kansen hebben. The Colour Kitchen probeert van deze verschillen een deugd te maken en geeft jonge professionals bovendien een kans. Het mes snijdt aan twee kanten. Met dit initiatief toont The Colour Kitchen absoluut DURF’.

 

Op de foto neemt Janine de Laat, Communicatie en PR Manager bij The Colour Kitchen de prijs in ontvangst van Wim Dupont, naamgever van de prijs en voormalig voorzitter van INCH.

 

Fotograaf: Erik Meijers

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!