Back Back Nieuws

The Colour Kitchen in gesprek met Mark Rutte

01 juli 2014
Tijdens een uitgebreide lunchbespreking met de minister-president, Mark Rutte, had The Colour Kitchen niet alleen de mogelijkheid in gesprek te gaan, de cateraar mocht eveneens de lunch verzorgen tijdens dit bijzondere evenement.

Mark Rutte was erg enthousiast over de combinatie van nieuw modern ondernemerschap en de combinatie met de maatschappelijke missie die ze etaleren. Een medewerker van The Colour Kitchen vertelt: ‘Wij hebben daarnaast ook toegelicht dat steeds meer bedrijven, onze partners, zich aan ons en onze missie binden en daarmee actief bijdragen aan het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben er bij de minister-president op aangedrongen deze vorm van ondernemen te stimuleren in het licht van de participatiewet. We hebben er een belangrijke fan bij die ons bij meerdere gelegenheden als lichtend voorbeeld wil noemen.’

De bijeenkomst tussen de sociaal ondernemers en de minister-president werd op initiatief van Social Enterprise NL en Global Shapers georganiseerd.

Foto: De minister-president en het trotse TCK team

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!